Portfolio

- Analyse tevredenheidsonderzoeken onder ouders, medewerkers en leerlingen (Kwaliteitsmeter Primair Onderwijs) en het formuleren van een actieplan.
- Schoolplannen op basis van sterkte/zwakte analyse: waar staan we nu, wat gaat goed, wat gaat minder goed en waar willen we over 4 jaar zijn?
- Zorgplan voor een WSNS-samenwerkingsverband.
- Plan voor de organisatie van techniekonderwijs.
- Discussiestuk over levensbeschouwing in het openbaar onderwijs.

 

Reacties opdrachtgevers:

"Corinne heeft ons geholpen bij het analyseren van de tevredenheidsenquete en het schrijven van het schoolplan. Haar adequate vraagstelling en heldere bevindingen hebben bijgedragen aan het bepalen van de koers voor de komende jaren. "
(Michel Houttuin, directeur basisschool De Pionier, Amstelveen).

"Corinne is een uitstekende gesprekspartner om de enorm ongestructureerde berg aan activiteiten die op een schoolleider afkomt in kaders te plaatsen en te structureren. En dat doet ze op een niet opdringerige en respectvolle manier. Ze is in staat de juiste vragen te stellen."
(Ingrid Poelstra, directeur basisschool De Zwaluw, Nes aan de Amstel).

"Corinne heeft voor ons in korte tijd een heldere samenvatting met aanbevelingen gemaakt naar aanleiding van ons tevredenheidsonderzoek. Ik vond het erg prettig om door haar bevraagd te worden. Door te sparren met iemand die kennis en onderwijservaring heeft en die heldere vragen stelt, kom je snel tot de essentie." 
(Irene Simonis, locatieleider 1e Amstelveense Montessorischool).